ahogy a művelt alkoholista is megirta a hét elején, http://alkoholista.blog.hu/2009/05/18/szegedi_borfesztival_2009 ,ez már nem az a feszitvál mint két évvel ezelőtt,amikor elérte az eddigi csúcspontot. számomra érthetetlen magas helypénz elég sok hires és kevésbé hires borászt riaszott el, igy a felhozatal bár nem szegényes, igazából nem ragadott magával. peresze Frittmann bácsinál most is elég sokan álltak, de ez presztizskérdés inkább. látogatóból nem volt hiány, hiszen lehet e ennél jobb programot összehozni az egyetesmista hordáknak, igy a vizsgaidőszak elejére...

az finom és érdekes borok előtt,után és közben bizony valami szilárdat is jó lett volna magunkhoz venni, de szerény felhozatal sajtból, valamit az igen jó áron mért csülök, és más jol hangzóételek,nem vonzottak széles tömegeket.pedig valahol ez lenne a lényeg. együtt lenni,együtt borozni,és mivel magyarok vagyunk, egy jót enni, de a pénztárca ezen a helyen közbeszólt.

drasztikus változásokra lenne szükség,ami szerintem még a bevételek növekedésével is járna. jobb árakon szerintem tömegek vacsoráztak volna kint, és folyhatott volna a bor is, de az önkormányzat pénzigénye aláásta az igazi fesztiválhangulatot.

süti beállítások módosítása