határmizéria

2009.12.19. 18:13

ismét átjárható a határ, a világ ezen  felén is. és kiderült mégis van élet azzúnión kivül is. pedig már szinte el is felejtették,a határ most boldogabb felén? élők, hogy úgy jártak Szabadkára 20 éve is még, farmerért, bakelitlemezekért, szerszámért, alkoholos italért, aranyért mint ma valamelyik multibevársárlókizsákmányolóközpontba. de ez olyan rég volt,lehet meg se történt.

viszont ez alaklomból a horgosi (csárdában) határátkelőn a politikusok ünnepeltek, viszont a horgosi művelődési házban pedig lakodalmas-,tamburazenekarok tánccsoportok és asszonykórusok váltották egymást hajnalig tartó mulatozásban. ünnepeli mindig van miért.

viszont ez a vizumhmizéria igazán semmire se volt jó. ez is úgy van mint az adófizetés, azt is csak a szegény emberek fizetik. ezért is csak a kis emberek álltak sorba. az összes balkáni maffiózó csak útbaejtette menet közben a szabadkai konzulástust, és sorok kiül várakozási idő nélkül is kaptak vizumot ők is és a gorillák is. lehet még egy jó kávét is. (csak nem gondolta valaki,hogy az ide helyezett szocikáderkonzul úr majd becsületesen végzi munkáját, pont úgy,mit a többi elvtársa otthon)

süti beállítások módosítása