ezeröcsi

2009.12.03. 16:05

 aki nem tudná,elárulom, hétköznap 4-6ig vezet ilyen cimmel műsort Bazsó Gábor és Winkler Róbert, a Totalcar szerzői. és egészen kiválóan teszik a dolgukat.

nem kell sajnálni a S. és D. rádió megszűnését,aki kicsit is utánajárt, és elolvasta az ő szerződésüket, azok számára kiderülhetett, hogy ők hazudták akkor a legnagyobbat, ők kapták hát a frekvenciát, a belefoglalt dolgok nagy része, nyilván nem teljesült,hiszen a leirás pillanatában betarthatatlan volt. és akkor most jött más aki szintén nagyot hazudott, ők meg kisebbet (talán rájöttek x év alatt mit lehet betartani), de akkor most legyünk rendszeretők és zárjuk ki a nagyot hazudókat, pedig ők igérték a legtöbb pénzt,amit szépen befizetnek az államkasszába, cserébe pedig nem kérdezősködik náluk senki.ennyi.

kicsit sok magyar zenét igértek, és ez annyiból gáz,hogy gyanús minőségű megaszartipusú előadók számait is le kell játszani, de legalább nem ismétlik meg egy nap ötször a körközepénállokcszámot.

igazából,az ezeröcsi c. műsorról akarok most irni, aki emlékszik volt már rádiós totalcar a radiocafén,sikeres is volt,de csak megszűnt. most pedig több napi,közéleti problémával, és kicsit kevesebb autós dolgokkal tértek vissza, szinte sajnálja az ember, hogy a beszélgetést megszakitja egy egy zeneszám. sok szempontból sokat fejlődtek a fiúk, már nyelvtudás birtokában,valamint meritve az újságirói múltból, és sok, főleg kortárs irodalomra való átkötéssel és utálással nagyon szórakoztatóak, és elgondolkoztatóak is.

 

Szerző: kAndrás

komment

Címkék: zene

süti beállítások módosítása